Virtuális játéktér

VR szemüveg bérlés

VR szemüvegeink segítségével rengeteg alternatív világot ismerhetsz meg. Itt bármi lehetsz! Lebeghetsz az univerzumban, felveheted a harcot az ellenséggel, vagy csak játszhatsz eddig ismeretlen galaxisokban. Egy óra alatt akár több játékot is kipróbálhatsz. Képzett instruktoraink mindenben segítségére lesznek.

VR szemüvegeink 12 éves kortól használhatók.

 

Játékaink:

First Steps:

Nem próbáltad még a VR szemüveget, vagy csak nem emlékszel a kezelésére? A First steps-el megteheted első lépéseid a szimulációs virtuális valóságban és megismerkedhetsz a kontrollerek működésével. Szánj mini élményünkre 15 percet, hogy játékosan sajátítsd el az alapokat. Mivel fog telni a 15 perc tanulás? Robottal táncolsz, papírrepülőt dobálsz, pin-pongozol, távirányítóval léghajót irányítasz, kockákra lősz….

Korhatár: 12+

Beat Saber:

A nagysikerű Beat Saber lélegzetelállító neon világában, a mozgásé a főszerep. A ritmusra röppenő repülő akadályok elkerülése és fénykardal történő megsemmisítése a cél!

Korhatár: 12+

Pistol Whip:

Belebújnál egy akciófilm főszereplőjének a bőrébe? A Pistol Whip a virtuális játékterünk legadrenalindúsabb játéka! Húzd meg a ravaszt, pusztítsd el ellenségeid és térj ki a feléd száguldó golyózápor elől!

Korhatár: 16+

Angry Birds:

A világhírű játék már VR szemüvegeinken is elérhető! Telefonon már mindenki találkozott a gonosz malacokkal. Most lehetőséged van a virtuális valóságban is szembe szállni velük. Segíts tollas barátainknak visszaszerezni az ellopott tojásokat az egzotikus tengerpartok, havas lejtők vagy meredek sziklák között, minél nagyobb rombolást okozva a disznók számára.

Korhatár: 12+

Tilt Brush:

Elkalauzolunk a végtelen lehetőségek világába. Itt csak a képzelet szabhat határt. A Tilt Brush segítségével bármit megalkothatsz 3D-ben. Itt a festék bármi lehet… nem csak a színek, de akár a fény, a hó, a tűz vagy a füst is megtalálható a virtuális palettában.

Korhatár: 12+

Job Simulator:

Próbáld ki magad irodai dolgozóént, szerelőként, szakácsként vagy eladóként egy olyan univerzumban, ahol az emberek helyett, a robotoké a munka világa. Hozzávágnák a felettesedhez egy tűzőgépet, vagy széttörnéd a számítógépét? Itt bármit megtehetsz következmények nélkül!

Korhatár: 12+

Vadászati Vr:

A 2021-ben megrendezett „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításra készült játékban, vadászlesből ejtheted el prédádat. Az élethű vr valóságban, valóban a mezőkön érezheted magad.

Korhatár: 16+

 

SkyTechSport síszimulátor

A síelés szerelmese vagy? Jó helyen jársz! Elhoztuk a világhírű sípályákat Zalaegerszegre!
A legmodernebb és leginnovatívabb high-tech technológiák alapján kifejlesztett SkyTechSport síszimulátor az év 365 napján vár az Alsóerdei Sport- és Élményparkban. Nálunk nem leszel kitéve az időjárás viszontagságainak!

A virtuális valóságnak köszönhetően gyakorolhatod a kanyarokat, fejlesztheted egyensúlyérzéked és szlalomozhatsz a sípályákon.
Minden, amit a szimulátorban teszel, szinkronizálódik a lejtővel – tehát vigyázz-, nehogy nekimenj a fának!

A síszimulátor használatához saját síbakancs hozható, vagy a helyszínen bérelhető.


Jegyárak