Osztálykirándulások

Igazán aktív osztálykirándulásra vágytok? Megannyi élménnyel és kalanddal várjuk az általános és középiskolás osztályokat az Alsóerdei Sport- és Élményparkban.

Osztálykirándulásra meleg szívvel ajánljuk kalandparkunkat, mely 11 különböző nehézségű drótkötélpályával és 3 pályás mászófallal teszi feledhetetlenné az itt eltöltött időt. A legalább 15 főből álló osztályok részére 15% kedvezményt biztosítunk a drótkötélpálya jegyek árából.

Az park területén lévő KRESZ-pályán a közlekedésben található összes útburkolati felfestés, tábla és közlekedési lámpa megtalálható. A pályán gokartokon tekerve sajátíthatják el a gyerekek a biztonságos közlekedés alapjait, illetve a KRESZ-szabályokat.

A fent említett remek attrakciók mellet játszópark, kosárlabdapálya, multifunkciós sportpálya, gyepszőnyeges pálya, futópálya és salakos pálya garantálja a szórakozást, így akár egy teljes napra elég kikapcsolódási lehetőséget biztosítunk.

A felsorolás itt még nem ért véget, ugyanis téli főattrakciónk, a négyévszakos oktató sípálya remek lehetőséget nyújt a síelés alapjainak elsajátítására, továbbá kiválóan alkalmas hófánkozásra, mely egyaránt remek móka a kisiskolásoktól a középiskolásokig minden gyermek számára.

Bővebb információért keresd kollégánkat a marketing@asep.hu e-mail címen.