Táborok

Nyári Sporttábor

Vakáció!
Sok zalaegerszegi szülő és nagyszülő gondol vissza nagy szeretettel a gyermekkorában Alsóerdőn eltöltött táborozásokra és kirándulásokra.
A helyszín ugyanaz, de minden átalakult.
Számos attrakcióval garantáljuk, hogy gyermeked 10 év múlva ugyanolyan szívesen emlékezzen vissza az Alsóerdei táborozásra, mint te.
Gyermeked minden attrakciónkat használni fogja az egyhetes tábor során, továbbá táborvezetőink és képzett animátoraink vetélkedőkkel és különféle foglalkozásokkal varázsolják feledhetetlenné az itt eltöltött napokat.

Élményparkunk 5 turnusban várja a 6 és 12 év közötti fiatalok jelentkezését 1 hetes sporttáborunkba.
Az ár tartalmazza az elhelyezést az Alsóerdei Sport- és Élményparkban hétfőtől péntekig terjedő időszakban 8.00-16.30 óráig.
A tábor díja az élményparkon belüli elemek használatát és a napi háromszori étkezést is tartalmazza.
A tábor kedvezőtlen időjárás esetében is lebonyolításra kerül.
Ebben az esetben a gyerkőcöknek egész nap benti foglalkozást biztosítunk, amelyek kézügyességüket, mozgásukat, kreativitásukat is egyaránt fejleszti.
Lemondási feltételek: amennyiben a lemondás időpontja a turnus kezdete előtti 7 napon belül történik, a táborra befizetett összeg a szervezőt illeti meg.

Amit kínálunk

  • napi háromszori étkezés: tízórai, ebéd, uzsonna
  • egy fő pedagógus végzettségű táborvezető, valamint a programok lebonyolításához animátorok biztosítják a gyerekek felügyeletét
  • kalandpark-használat, játszópark-használat, KRESZ-park használata, versenyek, ügyességi feladatok, illetve a gyerkőcök kézügyességét és kreativitását fejlesztő animációs játékok is szerepelnek a napi programok között
  • a fenti csomag ára: 42.000 Ft/fő/5 nap (2023-ban)
  • a turnusok maximális létszáma: 35 fő
  • az első 35 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, akik a jelentkezési lapot elküldik, és a jelentkezési díjat kifizetik

Amit kérünk

  • a 12/1991. (V.18.) NM rendelet szerint a szülőnek a táborozást megelőző négy napon belül kiállított nyilatkozattal kell igazolnia a táborozásban részt vevő gyermek megfelelő egészségi állapotát
  • kérjük a nyilatkozatot az első napon hozza magával a gyermek!

2024-es táborok időpontjai: feltöltés folyamatban….