Születésnapi csomagok, családi események

Közeledik gyermeked születésnapja? Szeretnél partit szervezni neki, de nem szeretnéd a buli végén órákon át takarítani a romokat?
Közeleg az osztálytalálkozó, de nem szeretnétek étteremben ücsörögni? Vagy talán céges csapatépítőhöz keresed a helyszínt?

Élményparkunk különböző attrakcióit felhasználva megannyi kombináció áll rendelkezésre, hogy bármely korosztály számára feledhetetlen legyen az ünneplés.

Évszaktól függetlenül, mindenre van egy szuper ötletünk:

  • lombkuckó
  • fedett kemence
  • rendezvényterem

Az élménypark területére étel- és ital behozatala tilos, mely alól bérleményenként különböző módon teszünk kivételt:

 

Lombkuckó bérlése:

Játszóparkunk területén helyezkedik el a lombkuckó, mely ideális helyszíne kisgyermekek születésnapi zsúrjának. A lombkuckóban 3 sörpadgarnitúra helyezkedik el, befogadóképességét 25 főben maximalizáljuk.

Lombkuckó bérlése: 20 000Ft/ 3 óra

Lombkuckó + játszópark kizárólagos bérlése: 50 000Ft/ 3 óra

A bérelt területre étel és ital behozatalára üzemeltetői engedélyt adunk.

 

Fedett kemence bérlése:

A kemence és fedett szín főként baráti tárasaságok, családi események és céges csapatépítők bázisaként szolgál. Gyermek születésnapok esetében akkor esik rá a választás, ha a gyerekeket már nem mozgatja különösképp a játszópark kínálata, hanem inkább fociznának vagy kosaraznának. A bérlemény kemence felfűtésével és anélkül is bérelhető. Amennyiben a fedett kemencét is bérlitek, a tűzifát és a tűzfelelőst (kizárólag a kemence felfűtéséért felel) biztosítjuk. A fedett szín alatt 9 -10 sörpadgarnitúra helyezkedik el, így 60-70 fő ültetésére alkalmas a helyszín.

Fedett kemence és közösségi tér bérlése (kemencével, vagy anélkül): 25 000Ft/ 4 óra

A bérelt területre étel behozatalára engedélyt adunk, az üdítők a büféből vagy egyedi itallistánkból megvásárolhatók.

 

Rendezvénytermek:

A főépületben 4 különböző rendezvényterem található, melyek közül a legolcsóbb terem 10 000Ft/ óra áron bérelhető. Főként cégek, vagy téli gyermekek szülei bérlik. Amennyiben ez az opció érdekel, várunk helyszíni bejárásra.

 

Időpont egyeztetés és további információk: marketing@asep.hu