Rólunk

Mesés zöld környezetben, madárcsicsergéssel és friss levegővel, több mint 3 hektárnyi területen várjuk minden kikapcsolódni és sportolni vágyó vendégünket az Alsóerdei Sport- és Élményparkban!

Sportrajongóként kipróbálhatod kalandparkunkat, ahol drótkötélpályák és mászófal garantálja az izomlázat, felkészülhetsz a síelésre oktató sípályánkon, kosarazhatsz, focizhatsz vagy kézilabdázhatsz magas minőségű kültéri sportpályáinkon, vagy edzhetsz szabadtéri edzőparkunkban (street workout). Szülőként szabadon engedheted gyermeked játszóparkunkban, vagy megtaníthatod neki a biztonságos közlekedés alapjait KRESZ-pályánkon. Virtuális játékterünkben a VR szemüvegeknek köszönhetően új világokat ismerhetsz meg, vagy akár síelhetsz évszaktól függetlenül SkyTechSport síszimulátorunknak köszönhetően. Megpihennél? Büfénkben felfrissülhetsz a kalandozások után.

Nálunk a család minden tagja megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget egész évben! Széles élménypalettánkról az attrakciók menüfül alatt találsz részletes leírást.

A parkolás a létesítmény területén ingyenes!
Belső parkoló kapacitása: 80 parkolóhely, külső parkoló: 15 parkolóhely.

A létesítmény területére kisállat behozatala TILOS!

Élményparkunk területén büfé üzemel, ezért étel és ital behozatala TILOS!

A magas érdeklődésre, és látogatói létszámokra való tekintettel, 15 fő feletti csoportok számára bejelentkezés szükséges! Bejelentkezés: marketing@asep.hu

Tulajdonos: Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata
Üzemeltető: Zalaegerszegi Élménypark Kft.